تنظیمات ترازو Digi


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : سه شنبه 2 بهمن 1397
بازدید : 8
نویسنده : کارشناس شایگان سیستم

یکی از امکاناتی که در نرم افزار حسابداری حسابگر وجود دارد امکان ارتباط با ترازو و خواندن وزن کالا و درج آن در فاکتورها است. جهت برقراری ارتباط با ترازو Digi می بایست ابتدا تنظیمات مربوط به آن را انجام دهید. برای انجام این کار ابتدا وارد مسیر اطلاعات پایه > مدیریت سیستم > تنظیمات ترازو Digi شوید.

بعد از اتصال دستگاه Digi به سیستم از طریق دکمه « تست اتصال » از اتصال درست آن مطمئن شوید. در سر برگ ترازو ها لیست ترازو های متصل شده به سیستم قابل مشاهده می باشد. حال می  توانید کالا های مورد نظر خود را وارد ترازو نمایید. برای این کار ابتدا در قسمت « پایگاه داده » نام فایل مربوط به ترازو را که در مسیر نصب برنامه کپی کرده‌ اید را وارد نمایید. در « مشتری پیش ‌فرض » نام حسابی را که می خواهید به عنوان مشتری پیش‌ فرض در نظر گرفته شود را انتخاب کنید. در قسمت « سطح قیمت » سطح قیمت مورد نظر برای کالا ها را انتخاب نمایید و در قسمت ضریب اگر ضریب خاصی از وزن، مد نظر می باشد ( مثلا می خواهید کیلو را به گرم تبدیل کنید ) را وارد کنید. اگر می  خواهید پس از تایید ، فیش به صورت اتوماتیک صادر شود گزینه « چاپ بعد از تایید فیش » را تیک‌ دار کنید. حال می  توانید در سر برگ « اقلام موجودی » با انتخاب دکمه « انتخاب کالا ها » کالا های مورد نظرجهت انتقال به دستگاه ترازو را انتخاب نمایید و سپس در ستون کلید سریع، کلید مورد نظر جهت اتصال به کالا را انتخاب کنید. بعد از انتخاب کالا ها و تخصیص کلید سریع با فشردن دکمه « ارسال کالا ها به ترازو » لیست کالا ها به ترازو منتقل می‌ شود.

در سر برگ « فاکتورهای دریافت نشده » لیست فاکتور های دریافت نشده که شامل « کد ترازو » و « کد فیش‌ ترازو » است نمایش داده می  شود. در فاکتور فروش با استفاده از دکمه « فیش ترازو » می  توانید بارکد فیش‌ ترازو را وارد کرده و فاکتور را دریافت کنید. دکمه « فیش اضافه » آخرین فیش ثبت شده را دریافت می ‌کند.

جهت استفاده از ترازو « Digi » باید قفل مخصوص تهیه نمایید.

از دیگر امکانات این برنامه امکان چاپ بارکد و خواندن بارکد با استفاده از دستگاه بارکدخوان است به عنوان مثال  یک قنادی‌ را فرض کنید، فروشنده پس از گرفتن سفارش بارکدی را توسط ترازو چاپ و به مشتری تحویل می‌دهد و مشتری جهت تسویه با برگه بارکد به صندوق‌دار مراجعه می ‌نماید. صندوق‌دار با استفاده از بارکد خوان، نام، مقدار و قیمت کالا را در فاکتور فروش یافته و برای مشتری رسید صادر می‌ کند و فروشنده با دریافت رسید، کالا را به مشتری تحویل می ‌دهد. این عمل باعث افزایش سرعت کار و هماهنگی بین سفارش‌گیرنده و صندوق‌دار خواهد شد.

 





:: برچسب‌ها: نرم افزار افزار حسابداری , نرم افزار مالی , ترازو , ترازو در نرم افزار حسابداری ,

مطالب مرتبط با این پست :

می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ شایگان سیستم خوش آمدید

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان نرم افزار حسابداری شایگان سیستم و آدرس shygunsys.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com